PERIODA DE DESFĂȘURARE

Câștigă titlul de 2019 ARTIST OF THE YEAR!


NYX Professional Makeup Face Awards este o competiție pentru pasionații de makeup care vor să nu depășească limitele și să ne transmită povești prin pasiunea lor pentru arta machiajului.
Poți fi chiar tu ARTIST OF THE YEAR 2019!
Competiţia este dedicată tuturor pasionaţilor şi amatorilor de make-up care îşi doresc să îşi ducă talentul la următorul nivel şi să trăiască experienţa unei competiţii dedicate pasiunii lor. Nu este nevoie să fii make-up artist, blogger sau vlogger pentru a participa, ci doar să iubeşti machiajul! Competiția începe pe 3 iunie 2019 și se încheie pe 19 septembrie 2019. Finalistul va zbura la Los Angeles pentru a participa la cea de-a 8-a ediție U.S.A FACE Awards, va primi produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile şi un premiu în bani în valoare de 12.000 lei.

#FACEAWARDSROMANIA

 • 3 Iunie - 28 Iunie
  Mai mult Perioada de înscriere

  Makeup junkies, am deschis înscrierile pentru cea de-a 4-a ediție NYX Cosmetics Face Awards România! Face Awards este deschis pentru toți cei care trăiesc prin machiaj. NU este nevoie să fii makeup artist pentru a te înscrie, doar să iubești machiajul și să ai 18 ani împliniți până la data începerii Concursului. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să ne prezinți cel mai bun tutorial video (videoclip) de makeup realizat de tine pe propriul chip. Atenție, acesta trebuie sa aibă o durată de minim 10 minute şi să NU depășească limita de 15 minute. Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

 • 29 Iunie - 4 Iulie
  Mai mult Selecția Top 20 participanți finaliști

  20 de finaliști talentați vor fi aleși pentru a trece în următoarea etapă. Aceștia sunt jurizați de către o echipă de juriu extern (echipa NYX Cosmetics Romania NU face parte din juriu), pe următoarele criterii: Creativitatea machiajului realizat (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

 • 5 Iulie - 26 Iulie
  Mai mult Top 20 finalişti

  Va fi dezvăluită public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România lista celor 20 de finaliști și prima provocare. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe e-mail pentru a primi mai multe informații.

 • 27 Iulie - 1 August
  Mai mult Selecția Top 10 participanți finaliști

  În urma jurizării celor 20 tutoriale, 10 finaliști vor fi aleși pentru a trece în următoarea etapă. Aceștia sunt jurizați de către o echipă de juriu formata din membri externi (echipa NYX Cosmetics Romania NU face parte din juriu), pe următoarele criterii: Creativitatea machiajului realizat (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

  Cei 10 finaliști vor primi un kit cu produse NYX Professional Makeup și produse aparținând sponsorilor oficiali, pe care trebuie sa le folosească pentru următoarea provocare. La primirea produselor, aceștia trebuie să realizeze un video de unboxing în care să prezinte toate produsele primite, conform Regulamentului oficial al competiției.

 • 2 August - 23 August
  Mai mult Top 10 finaliști

  Va fi dezvăluită public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România lista celor 10 finaliști și a doua provocare. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe email pentru a primi mai multe informații legate de următoarea etapă.

 • 24 August - 30 August
  Mai mult Selecția Top 5 participanți finaliști

  În urma jurizarii celor 10 videoclipuri, cei mai buni 5 vor fi aleși pentru a trece în următoarea etapă. Aceștia sunt jurizați de către o echipa de juriu formată din membri externi (echipa NYX Cosmetics Romania NU face parte din juriu), pe următoarele criterii: Creativitatea machiajului realizat (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

 • 31 August - 31 August
  Mai mult Top 5 finalisti

  Va fi dezvăluită public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România lista celor 5 finaliști și cea de-a treia provocare a competitiei. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe e-mail pentru a primi mai multe informații legate de următoarea etapă.

 • 1 Septembrie - 10 Septembrie
  Mai mult Înscrierea videoclipului provocării nr.3 pentru selecţia finală

  Cei 5 finaliști vor primi un kit cu produse NYX Professional Makeup și produse aparținând sponsorilor oficiali, care să le folosească în realizarea unltimei provocări. La primirea produselor, aceștia trebuie să realizeze un video de unboxing în care să prezinte toate produsele primite, conform Regulamentului oficial al competiției. În această perioadă, cei 5 finaliști trebuie să se înscrie mai departe cu videoclipul cerut in urma provocării nr.3. Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

 • 11 Septembrie - 18 Septembrie
  Mai mult Selecţia finalistului Concursului NYX Professional Makeup Face Awards 2019

  Cele 5 videoclipuri realizate în această etapă vor fi jurizate de către o echipă de juriu formata din membri externi (echipa NYX Cosmetics Romania NU face parte din juriu), pe următoarele criterii: Creativitatea machiajului realizat (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). Urmărește Regulamentul oficial pentru mai multe detalii.

 • 19 Septembrie - 19 Septembrie
  Mai mult Anunţarea finalistului Concursului NYX Professional Makeup Face Awards Romania 2019

  Finalistul va fi anunţat în cadrul unei petreceri organizate de către Organizator.